Ongelma kaupassa, tilannetta korjataan.
  Valmistuu n. kello 16:00 voit käyttää toimistotarviketukkua sillä välin.

  Tietoa meistä

  Täysin kotimainen Toimistotarvikekauppa.fi toimittaa koko Suomen alueelle toimistotarvikkeet. Ylläpidämme myös Toimistotarviketukku.fi verkkokauppaa eri tuotevalikoimalla jo viiden vuoden kokemuksella ja tuhansilla tyytyväisillä asiaikkailla. Tuotevalikoimaamme kuuluu toimistotarvikkeiden lisäksi kahviotuotteet, toimistokalusteet ja toimiston sisustustuotteet. Miksi vaivautua itse hakemaan paperit, kahvit, tulostinmusteet ja maidot myymälästä, kun voit saada kaiken näppärästi perille toimitettuna? Säästät rahaa, työaikaa ja hermoja!

  Verkkokauppamme palvelee yrityksiä ja yksityishenkilöitä! Maksutavoiksi tarjoamme jälkikäteen postitetun laskun ja kaikki suomalaiset verkkopankit. Verkkokauppamme ei vaadi rekisteröitymistä!

  Toimistotarvikemyynnillämme ei ole myymälätiloja vaan toimitamme kaikki suoraan keskusvarastoltamme asiakkaalle. Tällä säästämme kiinteitä kustannuksia ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen hinnan. Kaikki meidän tilaukset toimitetaan perille saakka.

  Toimistotarvikekauppa on kokonaan kotimainen palvelu, jota ylläpitää ja hallinnoi Owela Oy (2658992-5).

  Owela Oy on Pieksämäkeläinen yritys, jonka ydinliiketoimintana on Toimistotarvikekauppa.fi verkkokaupan hallinnointi, ylläpito ja kehitystyö. Toimistotarvikekauppa.fi verkkokauppa-alusta on Luowa Oy:n ohjelmointi-osaamista ja tarjoamme mielellämme siihen perustuvia ratkaisuja myös muille yrityksille.

  Sähköinen laskutusosoite
  Verkkolaskuosoite: 003726589925001
  Välittäjä: Enfo Oyj
  Välittäjän tunnus: 003714377140
  Laskutusosoite
  Owela Oy
  003726589925001
  PL 508
  02066 DOCUSCAN
  Ostoskoriisi lisätty


  Jatka ostoksiaSiirry tilaamaan